PLASTIČNI HIRURG IZOPERISAO DO BESVESTI SOPSTVENU ŽENU: Izgledala kao MANEKENKA, a sad je ispala OVAKVA (VIDEO)
Žena plastičnog hirurga, Foto: Prinstcreen/Youtube/ Inside Edition

TRANSFORMACIJA

PLASTIČNI HIRURG IZOPERISAO DO BESVESTI SOPSTVENU ŽENU: Izgledala kao MANEKENKA, a sad je ispala OVAKVA (VIDEO)

Prvo joj je uradio grudi, koje su se opustile nakon dojenja, a potom i još "par sitnih promena" svuda po telu, kako je ona želela.

Objavljeno: 11:52h

Kada je Ana bila mlada devojka, bavila se manekenstvom i bila traženi model za kupaće kostime.

Bila je zadovboljna svojim izgledom, nikad nije imala problema sa samopouzdanjem. A onda je upoznala plastičnog hirurga dr Filipa Krafta, udala se za njega i rodila mu dvoje dece.

"Sa svakim detetom dobila sam oko 7 kilograma. To mi je bilo ok. A onda sam jednom došla kod Filipa na posao i gledala žene koje izgledaju apsolutno fantastično, a imale su 50 godina. Počela sam da se pitam zašto ja ne izgedam bolje od njih, a toliko sam mlađa", ispričala je Ana i otkrila kako je tada rekla mužu da mora hitno da je operiše.

"Od kako sam je upoznao, ona je izgledala apsolutno fantastično. Odmah sam znao da ćemo biti zajedno celog života. nakon što je rodila decu, telo joj se promenilo i nije bila zadovoljna, a to je moja specijalnost, to je ono što ja radim svakog dana", otkrio je doktor Filip.

On kaže da je razmišljao neko vreme o tome i da je na kraju odlučio da lično operiše svoju suprugu, iako to lekari obično ne rade.

Prvo joj je uradio grudi, koje su se opustile nakon dojenja, a potom i još "par sitnih promena" svuda po telu, kako je ona želela.

Doktor Filip stalno podvlači kako je njegova supruga uvek izgledala fenomenalno, a da je korekcije na njenom telu uradio isključivo po njenoj želji. Uradio joj je filere u obrazima i usnama, zategao kapke i kožu na stomaku, a obavio je i liposukciju na više mesta.

Na pitanje noviranke šta je sledeće na njenoj listi plastičnih operacija, Ana kaže kako uvek postoji nešto što žene vole da lepše izgleda na njihovom telu.

"Ne bih rekla Ne ničemu, videćemo kako vreme bude teklo, šta telo bude tražilo", rekla je,a dr Kraft našalio kako nikada neće ostaviti Anu iz jednog jedinog razloga:

"Ona je moj pokretni bilbord", kroz šalu je rekao Filip.

02:02

OSAM PACIJENTKINJA IZ KLADOVA SUMIRALE UTISKE OPERACIJA NA NAJSAVREMENIJI NAČIN! Stručnjak podučavao kolege iz istočne Srbije

(Espreso/lepa i srećna/B.S./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.